Vårt erbjudande


Kapitalmarknad

IR-konsultarbete: Vi erbjuder heltäckande konsulttjänster inom Investor Relations, baserat på lång erfarenhet av finansiellt mediearbete och analys kombinerat med ett starkt nätverk som omfattar aktieinvesterare och analytiker med fokus på fastigheter, både inom Sveriges gränser och utomlands. Vi hjälper er att hålla närmare kontakt med investerare, analytiker och media samt skapa nya kontakter på kapitalmarknaden så att ni ständigt är aktuella och relevanta.

Kapitalmarknadsdagar: Syftet med kapitalmarknadsdagen är att skapa en plattform för kontakt med aktieägare och investerare med det långsiktiga målet att underbygga och främja en fortsatt framgångsrik equity story för bolaget och dess aktieägare. Fråga Lou AB erbjuder en helhetslösning där vi ombesörjer allt det praktiska i samband med genomförandet av kapitalmarknadsdagen men även tar fram ett koncept och sköter all planering.

Utöver ovan erbjuder vi även stämmopoddar och helhetslösningar kring bolagsstämmor etc.


PR

Vi känner branschen och vi känner media. Kombinationen gör att vi kan hjälpa till att ta fram vassa, målgruppsinriktade budskap på såväl nationell som lokal nivå. Oavsett om målgruppen är media, bransch eller politik.


Poddar

Fråga Lous team har stor erfarenhet av konceptutveckling inom podcasts och kan erbjuda allt från konceptuell rådgivning till en färdig produkt. Vi samarbetar med en av Sveriges ledande poddstudios som borgar för en hög kvalité på produkten och ett professionellt arbete hela processen igenom.


Seminarier/Webinarier

Vill ni anordna ett kundevent med riktigt spännande innehåll? Vi kan hjälpa till med alltifrån praktisk planering till spetsigt innehåll. Vi tar fram branschrelevanta frågeställningar och sätter ihop ett vasst innehåll med starka talare. I vår produktportfölj har vi såväl webinarier som frukost- eller lunchseminarier och hybrider samt rundabordssamtal.


Almedalen

Fråga Lou AB hjälper er med ert genomförande under Almedalsveckan. Antingen genom en helhetslösning där såväl det praktiska som content ingår. Om ni redan har bokat lokal kan vi fylla den med spetsigt innehåll.

Utöver detta kan vi sätta samman hel- eller halvdagar på relevanta teman där ett antal företag med gemensamma intressen går in som avsändare. Vi projektleder då helheten men låter våra partners vara med och vinkla innehåll.


Medierådgivning

Med stor erfarenhet från branschmedia erbjuder Fråga Lou medierådgivning inom en rad områden. T ex strategisk medieplanering, skriva och översätta pressmeddelanden, kontaktytor med media etc. Vi snackar deras språk.

Fråga Lou

Vill du veta mer om vad vi gör eller har du ett projekt på gång som du kan behöva hjälp med? Tveka inte att höra av dig, så tar vi ett förutsättningslöst möte.

%d bloggare gillar detta: