Senaste nytt

2023-04-12

Nytt avsnitt av Fastighetspanelen ute

Ingen kris, men blodbad på horisonten?
Fastighetspanelen sammanträder för andra gången i år och fokus blir på det rådande läget på fastighetsmarknaden. Marknadssignalerna är svårtolkade och efter att ha visat upp ett kraftigt motstånd finns det nu tecken på att ekonomin börjar ge vika för lågkonjunkturstrycket. Frågan är därmed om vi nu går mot en ny fastighetskris?

2023-03-02

MIPIM i Cannes närmar sig och Fråga Lou kommer att vara på plats.
Vi ser fram emot trevliga dagar med gamla och nya vänner. Tveka inte att ta kontakt med oss om du vill veta mer om oss och våra möteskoncept.

2023-02-17

Ny säsong av Kvartalet

Nu är vi igång den sjunde säsongen av Kvartalet. En rapportpodd för dig som gillar fastigheter och fastighetsaktier. Här ges vd:ar i börsnoterade svenska fastighetsbolag möjlighet att i intervjuform kommentera sina bolags aktuella kvartalsrapporter och diskutera sin syn på läget framgent.

Intervjuerna genomförs av Sverrir Thór med snabbanalys av Niclas Höglund på JLL Sverige.

2023-02-09

Nytt avsnitt av Fastighetspanelen

Bostadsmarknaden återigen i blickfånget som potentiell ekonomisk krishärd
När de konjunkturella vindarna nu börjar blåsa snålare än på väldigt länge så hamnar bostadsmarknaden återigen i fokus av olika anledningar. Samtidigt fortsätter behovet av bostäder att öka men när kalkylerna är svåra att få ihop hänger inte nyproduktionen med. Tillsammans behöver vi således alltjämt driva frågan om marknadens utveckling.

2023-02-08

Real Meetings Bostad

Bostadsmarknaden återigen i blickfånget som potentiell ekonomisk krishärd
När de konjunkturella vindarna nu börjar blåsa snålare än på väldigt länge så hamnar bostadsmarknaden återigen i fokus av olika anledningar. Samtidigt fortsätter behovet av bostäder att öka men när kalkylerna är svåra att få ihop hänger inte nyproduktionen med. Tillsammans behöver vi således alltjämt driva frågan om marknadens utveckling.

I morgon slår vi upp portarna för 2023 års första, och vårens enda Real Meetings. Denna gång med fokus på bostadsmarknaden. Cirka 100 deltagare som på djupet diskuterar många av marknadens just nu viktigaste frågor. Vi ser framemot att mötas på Elite Marina Tower i Saltsjöqvarn.

Läs mer här!


2023-02-01

Fråga Lou rekryterar Nina Ekman

Efter ett mycket intensivt och framgångsrikt 2022 där Fråga Lou AB såväl har etablerat möteskonceptet Real Meetings som vunnit ny mark med poddarna Kvartalet och Fastighetspanelen tar bolaget nästa steg på sin tillväxtresa. Den 1 februari ansluter Nina Ekman till Fråga Lou och tillträder positionen som kommunikationschef.

Nina har en lång erfarenhet i fastighetsbranschen och kommer närmast från Arhcus där hon varit marknads- och kommunikationschef de senaste fyra åren men dessförinnan har hon arbetat på bland annat Newsec, DTZ (numera Cushman & Wakefield) och Colliers.

Utöver att bidra till det vardagliga arbetet kommer Nina att tillföra en ovärderlig kompetens inom varumärkesbyggande arbeta med att förstärka Fråga Lous olika varumärken och koncept. 

Det är ett stort steg för oss att göra vår första rekrytering men vi har känt Nina länge, samarbetat med henne flera gånger och ser mycket framemot att välkomna henne till oss. Med sin stora branschkännedom och ett starkt nätverk är Nina en klar förstärkning för Fråga Lou. Vi brukar säga att vi är ett luststyrt företag och med sin energiska och sprudlande personlighet passar Nina perfekt in hos oss. Med ett starkt år i ryggen ser vi en stor potential på våra olika affärsområden. Vi ser med tillförsikt på framtiden och rekryteringen av Nina är ett viktigt steg på den resan, säger Linda Lagerdahl och Sverrir Thór, grundare och partners på Fråga Lou AB.

Det känns fantastiskt roligt att nu äntligen få ansluta till Fråga Lou! Jag har känt Linda och Sverrir professionellt i nära 10 år och har framförallt de senaste två åren beundrat dem för hur de har lyckats skapa nya fräscha koncept i en traditionell och kanske lite trögrörlig bransch. Det här kommer att bli så bra, säger Nina Ekman.


2021-06-30

Här kan du lyssna på Kvartalet:

2020-08-27

Nu ligger inspelningen från vårt webinarium: Corona – katalysator för ny världsordning ute på Youtube.

2020-08-10

%d bloggare gillar detta: