Poddar


Vi älskar podd!

Podcasts är ett ständigt växande medium som blir allt mer populärt och används av fler och fler företag i syfte att förstärka varumärke och förmedla budskap. Poddar kan användas för att komplettera existerande kommunikation eller som en egen kommunikationskanal. Det är ett smidigt format och lättillgängligt för lyssnare samt enkelt och relativt billigt att ta fram, jämfört med annan typ av marknadsföring. 

Fråga Lous team har stor erfarenhet av konceptutveckling inom podcasts och kan erbjuda allt från konceptuell rådgivning till en färdig produkt. Vi samarbetar med en av Sveriges ledande poddstudios som borgar för en hög kvalité på produkten och ett professionellt arbete hela processen igenom.

Fastighetspanelen

Fastighetspanelen är ett rundbordssamtal där den svenska fastighetsbranchens ledande rådgivare analyserar läget på marknaden samt diskuterar rådande och eventuella kommande trender.

Kvartalet

Kvartalet är en ny rapoortpodd från Fråga Lou för dig som gillar fastigheter och i synnerhet fastighetsaktier. Här ges vd:ar i börsnoterade svenska fastighetsbolag möjlighet att i intervjuform kommentera sina bolags aktuella kvartalsrapporter och diskuterar sin syn på läget framgent. Intervjuerna genomförs av Sverrir Thór och rapporterna analyseras av Niclas Höglund. Kvartalet görs i samarbete med de aktuella bolagen.

%d bloggare gillar detta: