Om oss


Fråga Lou AB

Fråga Lou AB grundades 2019 av Linda Lagerdahl och Sverrir Thór. Fråga Lou är ett konsultföretag med huvudfokus på den nordiska fastighetsbranschen och våra kärnkompetenser är kommunikation, analys, seminarier och projektledning. Vårt team har mer än 25 års sammanlagd erfarenhet inom media, seminarier, projektledning och ekonomisk analys.

Tryck här för att kontakta oss

Linda Lagerdahl

Linda Lagerdahl är partner och medgrundare till Fråga Lou AB. Hon har en mastersexamen i företagsekonomi från Stockholm Business School, med fokus på internationell ekonomi. Linda har arbetat med seminarier och content i nästan tio år och inom fastighetssektorn lika länge. Från 2012 till 2019 arbetade hon på Fastighetsnytt som ansvarig för programarbetet för Business Arena och har dessutom varit inblandad i affärsutveckling på Business Arena samt suttit i företagets ledningsgrupp från 2017.

Sverrir Thór

Sverrir Thór är partner och medgrundare av Fråga Lou AB. Han är nationalekonom och har arbetat i över 15 år inom media; som ekonomijournalist på isländska dagstidningen Morgunblaðið, isländska ekonomitidningen Viðskiptablaðið och från 2012 till 2019 hos Fastighetsnytt. På Fastighetsnytt har han varit redaktör för tidningen Fastighetsnytt men även i stor omfattning delaktig i programarbetet för Business Arena. Därtill ansvarade han för konceptutvecklingen av Business Arena London samt satt i ledningsgruppen som affärsutvecklare från första halvan av 2019.

Nina Ekman

Nina Ekman anslöt till Fråga Lou AB i februari 2023. Hon har lång erfarenhet från fastighetsbranschen och kommer närmast från Archus där hon de senaste fyra åren varit marknads- och kommunikationschef samt satt i bolagets koncernledning. Utöver detta har Nina haft olika marknadschefstoller på bland annat Newsec, DTZ (numera Cushman & Wakefield) och Colliers.

Fråga Lou

Regeringsgatan 24, Madrid, España

Kontakta oss om du har några frågor.

info@fragalou.se

%d bloggare gillar detta: