En intressant höst att vänta…


27 grader, en lätt bris och humlor som surrar för fullt. Barnen vill att vi ska bygga ett vildbihotell här hemma, precis som man gör i stan för att rädda naturen. Men hela vår trädgård och stad för den delen känns som ett vildbihotell med alla humlor, fjärilar och bin som far runt. Stan… känns långt bort efter ett halvår av hemarbete. Det är som att det mesta har slagit av på takten, här hemma, på kontoret, i staden och världen. Mer tid för familj, träning och livet. Blev det så? Kanske, kanske inte. Oavsett så det är ju svårt att inte fascineras över pressmeddelandet om ytterligare en miljardaffär på den svenska fastighetsmarknaden. De duggar tätt nu, och fler lär det bli.

Det har sällan varit svårare att sia om framtiden för vår bransch än nu. Men så tråkigt det vore om vi inte försökte. En av de saker jag alltid tyckt varit roligast är att samla in information från så många håll som möjligt och sedan komprimera det till egna teser. Helikopterperspektiv, omvärldsbevakning eller ren nyfikenhet, kalla det vad du vill. Men det är det jag gör helst och bäst. Därför är jag så nöjd över att återigen kunna springa på möten och lyssna in så många jag hinner. Utifrån det kommer så här en kort blick in i kristallkulan för vår marknad.

Linda Lagerdahl

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: